Maasto-
retket

RIEKIN KANKAILLA,
1H RETKI

Varmajalkaiset issikat vievät sinut hetkeksi metsän maailmaan. Hevosen tasainen askellus ja kaunis luonto saavat arjen unohtumaan ja matkalla saatat nähdä metsän eläimiä tai niiden jälkiä. Kokeneempien kanssa ratsastetaan myös muutama laukkapätkä.

Ryhmäkoko 2-4 asiakasta, tasoryhmät (ikäraja aloittelijoilla 12 v.) Huom. ohjelma soveltuu myös pienelle TYKY-porukalle (mahdollisuus tehdä kaksi tunnin mittaista retkeä peräjälkeen).

Hinta: 45 €/hlö (sis. alv 10%)

Holiday Club-jäsenhinta: 43 €/hlö

Katinkullan osakasklubi-jäsenhinta: 42 €/hlö

VuoRat ry-jäsenhinta: 40 €/hlö

PEURAN JA RIEKON MAILLA,
2H RETKI

Kahden tunnin maastoretki noudattaa osittain villien metsäpeurojen polkuja. Ratsain mennään paikkoihin, joihin et jalkaisin ehkä tulisi lähteneeksi: talvisin saatetaan kulkea osan matkaa hangessa, kesällä nautitaan lämpimän kangasmetsän tuoksuista. Hoidetuilla reittiosuuksilla kokeneempien on mahdollista laukata harja hulmuten!

Ryhmäkoko 2-4 asiakasta, tasoryhmät (ikäraja aloittelijoilla 12 v.). Huom: mikäli et ole aiemmin kokeillut ratsastusta suosittelen mieluummin tunnin mittaista retkeä ensikokeiluun. 

Hinta: 60 €/hlö (sis. alv 10%)

Holiday Club-jäsenhinta: 57 €/hlö

Katinkullan osakasklubi-jäsenhinta: 56 €/hlö

SELKÄMÄEN SEIKKAILU,
3H RETKI

Ohjelmassa vain sulanmaan kaudella. Kolmen tunnin retkellä noustaan harjumaisemiin vaihtelevissa maastoissa kaikkia askellajeja ratsastaen, näkymistä nauttien ja välillä juomataukoja pitäen.

Ryhmäkoko 3-4 asiakasta, vain kokeneille ratsastajille

Hinta: 80 €/hlö (sis. alv 10%)

LAHJAKORTIT
MAASTORATSASTUKSEEN

Voit ostaa ja hakea lahjakortin tallilta tai tilata sen puhelimitse/sähköpostitse ja maksaa sen suoraan tallin tilille. Lahjakortti on voimassa 6 kk kirjoituspäivästä. Soita ja kysy lisää!

Ota
yhteyttä

Kuluvan kuukauden retkiaikataulut ja vapaiden paikkojen listauksen löydät tallin Facebook-sivuilta ylimmäisestä päivityksestä: facebook.com/kainuunvaellustalli

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B, 88600 Sotkamo 

+358 400 913 215 / Olga Pohjola
info@kainuunvaellustalli.fi

Ryhmiä ohjatessa ja monissa hevosenhoitotöissä puhelimeen vastaaminen ei onnistu, mutta soitan aina takaisin heti kun mahdollista. Useimmiten pääsen tekemään toimistohommia/palauttelemaan puheluita iltapäivällä klo 15-17 välillä retkien ja hevosten päiväruokinnan jälkeen.

Kainuun Vaellustalli Oy
Riekinrannantie 6 B,
88600 Sotkamo

Copyright © 2020 Kainuun Vaellustalli- All Rights Reserved. Layout by ARRdesigns.